spacer
spacer

Riviera dei Limoni

spacer Supermarkt en receptie Sunclass vakantiepark
     
kaart Gardameer
 

Het park

 
Het Sunclasspark is een rustig familiepark en bestaat uit ongeveer 160 bungalows. De bungalows liggen zeshonderd meter boven het Gardameer in een beschermd natuurgebied. Het terrein bestaat uit een  terrashelling, sommige huizen zijn alleen via een trap te bereiken. De wegen in het park zijn goed maar steil. Alle bungalows zijn particulier eigendom. Het park wordt beheerd door een Nederlandse familie.
linkbeoordeling park

Voorzieningen

opsomming Receptie uitzicht
opsomming Supermarkt
opsomming Wasserette
opsomming Restaurant met bar en terras
opsomming Pizzeria
opsomming WIFI netwerk. Tickets zijn voor ca € 10,- p.w. verkrijgbaar bij de receptie.
opsomming Zwembad 10x25m, kinderbad 6x6m (het zwembad is verwarmd in mei/juni en september)
opsomming Ligweide
opsomming Enkele speeltuintoestellen
Tafeltennistafel

Activiteiten

opsomming Bij het zwembad is een kinderbad en enkelezwembad speeltuintoestellen voor kleine kinderen, evenals een groot terras om elkaar te ontmoeten.
opsomming Voor de wat oudere jeugd werden in de afgelopen seizoenen diverse evenementen georganiseerd o.a. waterpolo, luchtkussenspelletjes en luchtmatrassen- gevechten te water, dansavonden en er was een groot tv-scherm om gezamenlijk naar voetbalwedstrijd te kijken.
opsomming Vanaf het park kunt u fantastische bergwandelingen maken. De parkbeheerder organiseert wandeltochten, maar u kunt natuurlijk ook zelf erop uittrekken.
Bij de receptie zijn plattegronden verkrijgbaar waarop de strandjes aan het meer staan.
opsomming Tennisbanen zijn in het dorp Gardola (Tignale) te vinden. De beheerder van het Sunclasspark helpt u graag hierbij.
linkomgeving
spacer
spacer